Services

Vi samarbejder tæt med vores kunder, private som virksomheder, for at efterkomme deres specifikke ønsker. Vi specialiserer os ikke i én type smedearbejde, da vores kunde sortiment spænder ret bredt. Det betyder at vores arbejdesopgaver og løsninger spænder lige så bredt. Og vi elsker udfordringer, så vi er altid klar til at tage imod netop jeres ønsker, med et stort smil...

SMEDEHÅNDVÆRK

 

Vi udfører alt inden for smedearbejde, tømrearbejde og montager, herunder har vi stor erfaring i store opsætninger af lagerhaller.

Vores favorable lokaler giver os mulighed for at producerer stort set alt. 
Vi har et stort og bredt antal maskiner, så vi kan klare stort set alt.

RIGGING KONSULENT

 

Vi tilbyder konsulent arbejde i forbindelse med opsætninger til store koncerter og øvrige events.

Vi er et firma med mange års erfaring inden for underholdningsbranchen, både i ind- og udland.  Dette omfatter rigging til koncerter, turneer, fremstilling af scener og rekvisitter. Hvilket gør vores erfarings grundlag er større end alle andre i denne branche.

Vi sætter sikkerhed i første prioritet , og er certificeret instruktører i faldsikring og højderedning.

SPECIALISEREDE OPGAVER

Vores værksted indbefatter et bred udvalg af maskiner, hvilket gør os kvalificeret til at udføre enhver opgave kunderne må efterspørge.

Vi er altid klar til at tage imod nye udfordringer, vores sans for kreative løsninger bliver ofte sat på prøve, men vi kan stolt sige at vi kan finde løsninger på alt.

SLAGSMEDEN Smeden i Slagelse!

Kontakt os nu: 21 49 25 95

© 2015 by Slagsmeden. Proudly created by TSN

Mangler du en alsidig smed, håndværker eller rigger